Making Awesome Homemade Spices since 1962!ย ๐Ÿ™‚

What Our Beloved Customer Said about Us

Rempah kuzi dan kerutut paling best….pelanggan saya mmg suka aroma rempah kuzi dan kerutut…mmg menyelerakan!

Shukor Husin – Klang, Selangor

Shukor Husin – Klang, Selangor

bau wangi rempahnya ๐Ÿ™‚

Cik Puan Ana Johari – Ara Damansara

Cik Puan Ana Johari – Ara Damansara

…dah masak pun. Ok & sedap

Cik Puan Azura

Cik Puan Azura

Beginiย ย ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Cik Puan Saadah – Kuala Lumpur

Dlanggar Delight?
Apa yg special ye? First time nk try mcm nak xnak je. Biasela,sllu gune jenma2 popular je. Tapi lepas try masak gune rempah Kari Dlanggar terus cetus rasa yang mantap. Rasa rempah ratus yg ckup mmg kena tastela. Walaupun lidah jawa. Hehe.Lg satu,dia xyah gune bnyk2 pn dah ckup rasa.Tp nk tips pling sedap perap dulu daging/ayam ngn rempah dlanggar then bru masak. Terima kasih nik kenalkan rempah ni

 

Fathullah Hakim – Putrajaya

Fathullah Hakim – Putrajaya

Dah try masak smlm, tapi ikut resepi sedap hatiโ€ฆheheโ€ฆ.alhamdulillah menjadiโ€ฆboleh beli lagi rempah ni, sedap !

Pn. Marsyita Hanafi โ€“ Kajang

Pn. Marsyita Hanafi โ€“ Kajang

Mula-mula nak cuba je, tiba-tiba ter order lagi dan lagi!

Noor Hisyam Ibrahim โ€“ Selangor

Noor Hisyam Ibrahim โ€“ Selangor

Alhamdulillah , rempah okโ€ฆ.sedap!

Pn Zakiah โ€“ Kajang

Pn Zakiah โ€“ Kajang

Mmg terbaik. Lps ni mmg akan order lagi utk katering

En. Aizan Caterer โ€“ Putrajaya

En. Aizan Caterer โ€“ Putrajaya

Respon daripada customer kami memuaskan!

Pn. Caterer โ€“ Manjalara

Pn. Caterer โ€“ Manjalara

Alhamdulillahโ€ฆ.bertambah2 orang makan untuk majlis akikah kami!

Pn. Nur Alia โ€“ Bangi

Pn. Nur Alia โ€“ Bangi

Our Price

kerutut (beef/lamb/chicken) spice
RM4.00(100gm)- RM17.50(500gm)- RM35.00(1000gm)-
kuzi (lamb/chicken) spice
RM4.00(50gm)- RM25.00(500gm)- RM50.00(1000gm)-
kari (beef/lamb/chicken) spice
RM4.00(100gm)- RM15.00(500gm)- RM30.00(1000gm)-
kurma (beef/chicken) spice
RM4.00(100gm)- RM15.00(500gm)- RM30.00(1000gm)-
gulai darat (beef/lamb/chicken) spice
RM4.00(100gm)- RM15.00(500gm)- RM30.00(1000gm)-

*delivery charge not included

Our Contact Detail

  • +6019-282 7060 (call / whatsapp / telegram)
  • dlanggardelight@gmail.com
  • www.dlanggardelight.com
  • Our Fb : facebook.com/dlanggar.delight
    Our Ig : @dlanggar.delight